Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2014 12:27 - Цветанов ни призовава: "Гласувайте разумно", без обаче да ни каже, какво означава да се гласува "разумно".
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 188 Коментари: 0 Гласове:
1



Продължава политическата пошлост и няма шанс да спре.


Какво г-н Цветанов означава "разумно"? Според мен е напълно разумно, че ни излъгахте за френските парашутисти и досега не сме получили истинско и правдиво обяснение. Ако ни лъжете за това, как да ви повярваме, че не ни лъжете и за друго?


Докато бяхте на власт каква реформа направихте в МВР, така че тази институция да заработи както трябва? Влязохте в някакви разправии с доктори от Горна Оряховица и се забъркахте в някакви скандали с назначени съдии, които ви са приятели.



По ваше време МВР продължаваше да бъде онази централизирана институция, която само в министерството имаше приблизително 80 административни единици, повечето от които направени, за да се сложат наши хора или служители, навързани с други служители, така както са навързани свинските черва преди почистването им. Тогава си спомням, че доверието в МВР малко се повиши, благодарение на бясната ви пропаганда, че нещо се върши там. Да, ама нищо. Циганският терор продължава. Престъпността на белите якички - също. Жандармерия и полиция пази политици, а битовата престъпност е взела грандиозни размери.

За какво разумно гласуване става дума тогава?

За своя мандат не дадохте свобода на нас, гражданите на България. Понакупихте си това, онова, а ние си останахме също толкова бедни и несвободни.


България даже падна с две места по свобода на икономиката, по време на вашето управление. От 62-ро на 64-то. Значи "добре" сте ни управлявали. Централизирали сте ресурси и управленска мощ. Разпределяли сте държавни поръчки на точните фирми и лица. Административният тормоз не стана по-малък - поне аз не съм усетил такова нещо. Вместо да ни разрешите на нас да строим - лесно и бързо, вие направихте така, че вие самите да строите лесно и бързо - като физически лица или като държава, която харчи парите ни. Продължаваме да сме на жалкото 128 -мо място по достъп до строителни разрешения и на жалкото 113-то място по достъп до електричество. Не е ли срамно, по този показател да ни изпреварват страните от Африка? Какво е правил Плевнелиев в качеството му на строителен министър или Павлова, като негова заместничка, че не са се справили с това положение?


За какво "разумно" гласуване говорите г-н Цветанов? Нахвърлих ви само няколко щрихи, без да се напрягам и без да се подготвям предварително. Да не ви говоря затова, че нито една РЕФОРМА НЕ УСПЯХТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ, КАМО ЛИ И ДА ЗАВЪРШИТЕ. Защо да ви се доверим пак? Защото другите са по-големи боклуци от вас ли? Страхотна логика наистина.







Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3195502
Постинги: 6870
Коментари: 4296
Гласове: 2398
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031